Skip to main content

Cases &
Referenties

Cases &
Referenties

Altijd een geslaagd evenement…

Noordelijk Evenementen Bureau

Wij hebben in de evenementenbranche vele langdurende relaties waar wij diverse evenementen en congressen voor mogen organiseren. Een greep uit onze opdrachtgevers.

Cases


Fusiefeest

600 gasten

De opdrachtgever wilde een feest voor alle werknemers waar plezier, ondernemen en gezelligheid centraal stonden. Na de opening met rapper Remon en de twee directeuren konden de gasten aan diverse workshops meedoen, spelevaren en genieten van heerlijke gerechten. Als klap op de vuur was er een optreden van Hotel Westcoast met o.a. Syb van der Ploeg en Mirjam Timmer.

Al enkele jaren organiseren wij voor deze zeer gewaardeerde klant hun zeil relatiedag. Gasten worden elk jaar op een andere locatie in Friesland ontvangen. Na de ontvangst gaan de gasten de eerste wedstrijd zeilen en na de lunch op locatie de tweede wedstrijd. Na het zeilen staat op een bijzonder locatie het aperitief klaar en vervolgens een heerlijk diner. Voor de gasten uit het buitenland of ander gasten die niet meer willen rijden hebben wij hotelkamers geboekt.

Boerentafel

Sportief evenement met Quads rijden, vlotten bouwen, skûtsje zeilwedstrijd waarbij aansluitend een barbecue en discoavond.

Jubileumfeest

300 gasten

Gasten werden met touringcar van diverse opstapplaatsen opgehaald en naar het Natuurmuseum gebracht. Alwaar een optreden van Niek Boes. Na een uur werden de gasten uitgenodigd door Marijke Meu en Us Heit om op hun feest te komen in het Stadhouderlijk Hof. Daar arriveert het gezelschap na een met fakkels verlichte wandeling. In alle zalen van dit prachtige gebouw was iets te beleven; gamen, muziek, optredens van verschillende artiesten en heerlijk eten

ReferentiesJan Adema

Drijvende kracht achter het bureau

"We werken graag aan uw feest, evenement of congres waar ervaring en kwaliteit voorop staan."